I always tell the girls, never take it seriously, if you never take it seriously, you never get hurt, if you never get hurt, you always have fun.

Var på Blekingska och skaka rumpa i 40 minuter.
1. Såg ut såhär efter att jag kastat konfettiregn trehundra ggr. 2. Åt burgare med Josse
Och tog tåget vidare till Malmö för att fira Oliver.
Lyssnade på Rummet, på moriskan på internationella kvinnodagen.
Gick på pubquiz på Blekingska, vi förlorade. HEHEHE. Ska var i ett eget lag nästa gång.
Det är över en månad sen som jag gick på Blekingska och kastade konfetti, har dock fortfarande kvar konfetti i min jackficka som dras upp varje gång en ska ta mobilen.
Min mammas kompis har jättemånga katter men jag har aldrig lyckats hälsa på när de har fått kattungar, förrän NU. OCH DEM ÄR SÅ SÖTA SÅ.
Här är dem typ en vecka äldre, sååå söta nawsigoosigooos.
"Pluggade" och fikade med Ullis tentaveckan, heheh, fick inte så mycket gjort. Det slutade med att jag stanna uppe hela sista natten och gjorde klart mina tentafrågor. Kändes helt okej..
Spelade in en Selfie-video som jag tänkte göra något åt, men kan inte hitta tid till det.
Drack vin och såg film och massor av youtube-klipp med Ullis förra lördagen.
La upp denna bild på insta och skrev typ: "*Mittinaturen-röst*: Ja, här ser vi då spår efter medelklassfeministernas årliga möte om topless-aktioner." Var alltså väldigt oseriös, men STÖRDE mig på att en tjej, som tycker typ "Varför vara feminist när en kan vara individualist"(hehehelolololololol), gillade bilden och får nu för mig att hon tror att jag tycker liksom henne, vilket jag inte vill att hon ska tro. 
Jag och Ullis åt lunch på mcdonalds och fick väga upp det valet med att gå på Lunds Konsthall, heheheh.
Skoja. Denna dag gick jag även på mitt första FI-möte och det känns väldigt jävla mycket rätt och awesome.
 
 
Har faktiskt för en gångs skull jättemånga idéer om vad jag vill blogga om, men hittar inte tid till det. SKA försöka hinna och så. Men for now: auf wiedersehen.

egotastic.

såhär såg jag ut i lördags när jag var på moriskan, tog dock dessa dagen efter. tänkte att jag såg så oskuldsfull ut med den vita tröjan därav första bilden.
såhär såg jag ut när jag skulle fira oliver på nyhavn. eller det var tänkt att jag skulle se ut så, mitt smink och hår förstördes av regnet. whoopwhoop
såhär ser jag ut nu.
 
peace out hombres.

~rummet @ moriskan~

Var ju på moriskan i lördags med Anna och lyssnade på när Judith, Mireya, Valerie & Camilla från Rummet pratade om antirasism och feminism. Så coola och vettiga! Älskade deras gifbonanza i bakgrunden med awesomeiga rasifierade kvinns!
Nåväl, vi gick innan klubben började för vi var trötta och åkte hem till Ullis och drack te istället. 

♀♀♀♀♀♀ en/ett feministisk... ♀♀♀♀♀♀

artist: ANGEL HAZE
För att hon är, by far, den fetaste, coolaste, bästaste och awesomeigaste rapparen som finns. Detta är också en av de fetaste videorna jag nånsin sett:

film: WHIP IT
DET FAKTUM ATT DE SPELAR ROLLER-DERBY, ÄR VÄL ETT FAKTUM STORT NOG FÖR ATT NI SKA KOLLA PÅ DEN HÄR AWESOMEIGA FILMEN. Roller-derby är verkligen den mest brutala sport jag nånsin fått bevittna och tjejer dominerar den. Väldigt mycket girl-power med andra ord. 
 
tv-serie: MY MAD FAT DIARY
Såg alla avsnitt igår (yay for being sick when u can do such thingzzz) och blev förälskad. Den visar, i alla fall för mig, en sanningsenlig verklighet om hur ångest, ätstörningar och depression ser ut. Den är empowering, inte för att den visar en utopisk idé om hur samhället skulle kunna se ut, utan för hur den visar att samhället är fucked up. För att den visar mångsidiga karaktärer med flaws.
 
spel: THE LAST OF US- LEFT BEHIND DLC
Har inte spelat detta själv, har bara sett när pewdiepie spelat det, heheh. Det jag tycker är feministiskt med detta spel är att den visar en story om två tjejkompisar i ett köpcentrum, där de gör lite vad dem vill för de är mitt inne i en zombieapokalyps. Skrev såhär på twitter: Ellie och Rileys relation i The Last of Us kan vara det bästa förhållandet jag sett mellan två tjejer/kvinnor i spel/tv/film, så himla skönt att se två tjejer prata om nåt annat än killar. Så väldigt komplexa karaktärer (obs menar inte att de skulle vara komplexa bara för att de inte pratar om killar) och också skönt att Ellie pussar Riley utan att det blir en big deal av det. Det bara hände och fick bara vara vad det var. En puss. Här kan ni se, om ni är som jag lat, när pewdiepie spelar det:
Del två.
Del tre.
 
blogg: RUMMETS.SE
En seperatisk plattform för rasifierade feminister och antirasister. Så himla många vettiga kvinns. 
 
förebild: GUDRUN FUCKING SCHYMAN
ALL MAKT ÅT GUDRUN, VÅR BEFRIARE
bild från: eplet.se
 
♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀
Hoppas ni demonstrerar, festar, firar, blir arga, är glada whatever floats your boat denna internationella kvinnodag. 
♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀

switch rain to eternal sun, stop wishing on a rainbow

 
mitt officiella våranthem. så skönt gung.

sic.

okej, ser faktiskt inte så miserabel ut. but I am. denna vecka var det planerat att vi bara skulle ha en föreläsning= enough time till att läsa kurslitteraturen (och typ blogga!?!?!?). WELL. JAG HAR VARIT SJUK. asså så pass sjuk att jag inte vetat vilka eller hur många dagar som har passerat, typ. börjar må bättre nu, barely, men asså tackade gudarna för att jag inte fick mens oxå för då hade jag nog kolat. misstänker att jag typ har bihåleinflammation :D har iaf frysigt sönder (frösigt? fryst? whatevs) samtidigt som jag har kokat. har haft asont i kropp och huvud. mitt huvud har känts 100 ggr större. och så har jag hostat och snorat som en jävla jävel. hela veckan har det oxå varit en massa aktiviteter som fi lund anordnat, vilket en har missat. hoppas jag är frisk nog tills på lördag då jag vill göra saker mest hela dagen. har f.ö fixat photoshop så är JÄTTETAGGAD PÅ ATT REDIGERA BILDER NU, måste dock fota först, men det ska jag!
peace out.

RSS 2.0