Såhär ser mitt pluggande ut:

OBS! Om ni följer mig på twitter kommer detta vara en upprepning
 
1. Jag får en uppgift
 
2. Jag påbörjar uppgiften när det är ca. två dagar kvar tills den ska lämnas in
 
3. Jag får ångest över det faktum att jag inte kan planera. ÖVERHUVUDTAGET.
 
4. Jag känner mig misslyckad och börjar tänka på att jag inte kommer göra uppgiften tillräckligt bra
 
5. Jag börjar sedan reflektera över alla mina andra misslyckanden.
 
6. Gråter och ojar mig över att livet suger.
 
7. Lägger mig i fosterställning och skiter i allt.
 
 
 

ATLANTIS.

ÄLSKAR Azealia Banks! Swaggest of them swaggerestest.....

lördags.

hejhej lovely blogreaders...
OKEJ, tänkte berätta om lördagen som är fettvärd att berätta om!

FÖRST så var vi hos Vera, där vi satt i hennes störtfina lägenhet (alltså störtfina!!!!11) tillsammans med hennes klasskompisar, vi drack vin eller ja, dem sofistikerade gjorde det, jag drack grogg och lite födelsedagschampagne och så diskuterade vi allt mellan himmel och jord och det var så jävla übertrevligt att jag satt såhär hela kvällen:
Alltså försökte att inte le hela tiden. HAR EJ HAFT SÅ TREVLIGT PÅ VÄLDIGT VÄLDIGT LÄNGE!!11
Sen drog vi vinglandes ut, till Öst Göta, där BÄSTE Laura hade fixat in mig och vakterna visste vem jag va och ba: "AHA DU E DEN AMANDA. DU FYLLER ÅR IDAG!! GRATTIS" och så behövde jag inte betala. Hälsade på Laura och fick varsin redbullvodka FUCK YEAH. SEN blev vi bjudna på shot av Lauras respektive, inte EN gång men TRE GÅNGER. SEN DANSADE VI. OCH VI DANSADE JÄVLAR I DET!!1 Alla killar bara flockades (alltså är värsta köttmarknaden på nationer i lund, så inget spechiellt) runt en och jag som tillslut blev trött på allt äckligt jävla tafsande ba; JAG ÄLSKAR VAAAAAGIIIIIIIINAAAAAA. Och dem ba fortsatte snacka och jag ba: VAAAAAAAAGIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAA. Så tillslut gick dem iväg :)) *skönt*
Sen dansade vi lite till, har fortfarande träningsvärk i nacken för jag kör den här coola:
min mössa hamnade då på golvet. MMMMMM INDRÄNKTiALKOHOL Fick en partyhatt som substitut plus att jag fyllde ju faktiskt ÅR. VI fortsatte iallafall dansa, bland annagt till euphoria där man brölade ut texten, löv it och 212 AV AZEALIA BANKS SOM ULLIS REQUESTADE AV DJ:N. LÖV IT! sen vart klubben slut och jag fortsatte skrika vagina på gatan, ullis skämdes och vera skratta, ända till vi kom till ett kebabställe. ÅHNOMNOMNOM SÅ GOTT MED KEBAB. hittade två herrar där, varav den ena skrattade EXAKT som seth rogen!!!11 sen gick vi hem och sov i veras loft och jag vaknade dagen efter av att jag kramade väggen pga jag var varm och den var kall.
 
THE END.

IT'S MY FÖDELSEDAG AND I'LL CRY IF I WANT TO

HEJHEJ. FYLLER ÅR IDAG. 
FÖR ÖVRIGT. HUR I HELA FRIDEN KAN NI INTE KOMMENTERA FÖRRA INLÄGGET??? BÄSTA INLÄGGET JAG EVER GJORT! ANYWAYZ.
BLIR JU SÅ HIMLA LESSEN PÅ ER. 
Ser lite ut som en skata när jag blir ledsen, NÅWELL ska snart iväg och bli full, fuldansa och dricka billiga shottar på ÖST GÖTA NATION (d e tur man har contacts asså)
solongbitches<33

#I'MADIVA,BITCH

Som fortsättning på förra inlägget:
När man blir arg och penisdjuren bara: "HARU MENS ELLÄR?" OCH MAN BA:
DON'T PLAY WITH FIRE BITCH, 'CAUSE YOU'LL GET BURNED
 
 
 
 
 
 
 
 
OBSOBSOBSOBSOBS!!! EJ RIKTIGT MENSBLOD, BARA FEJKBLOD SOM DESSUTOM IS PASSED EXPIRED DATE OCH GÅR DÄRFÖR EJ ATT TVÄTTA BORT ORDENTLIGT, NI KAN NU KALLA MIG RUDOLF MED RÖDA MULEN

wrath of god.

Heeeeeeeeeeeeeej. Sitter vid MIN dator igen :') Ellerja, jag ligger ner med datorn på magen *standardposition*
Tänker ju ibland på saker......... typ att jag hatar mig själv för att jag lätt fastnar i onda cirklar/spiraler whatevär. men är anledningen till att jag hamnar i onda cirklar/spiraler att jag hatar mig själv??? SOMEONE PLEASE LET ME OUT OF THIS MERRYGOROUND. Kan tänka mig att det är sjukt tröttsamt att läsa om sånt här. Well ma blog fucker. 
En annan grej jag tycks ha tröttnat på att höra väldigt mycket är att jag tydligen provocerar människor. HÖR Å HÄPNA GÖTT FOLK. HUR DÅ UNDRAR NI? Sist jag provocera vare för att jag satte igång en låt som heter PUSSY...
ALLTSÅ. GÅ Å DRA EN RUNK VA! JA, FÖR DE PEEPS SOM TYCKER JAG PROVOCERAR ÄR JUST SÅDANA MÄNNISKOR MED EN PENIS MELLAN BENEN.
Alltså är verkligen inte den smartaste i världen, tror heller inte att jag vet allt men börjar tröttna på de patrask jag hänger med, vars intellekt inte tillfredställer mig alls :))) SÅDÄRJA. Det roligaste är också att VARJE gång de* går igång med att jag provocerar så nämner de* ALLTID KAKAN HERMANSSON. Japp, vet vem hon är, hon verkar sjukt vettig. MEN, JAG ÄR ALDRIG INNE PÅ HENNES BLOGG, LYSSNAR ALDRIG PÅ HENNES RADIOPROGRAM osv. men de* verkar tycka att jag är exakt lika "jobbig" som henne. förutsägbar tydligen. 
vet inte alls vart jag vill komma med detta förutom att eftersom jag *skriker* ut att jag är feminist så provocerar jag, genom att delvis prata om feminism och tydligen genom att sätta igång en låt som heter PUSSY. vet inte vad ni tycker, men jag börjar bli jävligt less på att höra att jag provocerar för att jag tycker vi ska ha ett jämställt samhälle. "Amanda, du har så starka åsikter" LOL, JA SHIT FYFAN VAD SJUKA ÅSIKTER OCH ARGUMENT JAG HAR. LOLNÄGÅÅDRAETTTÄCKEÖVERDIG
 
de*= en person i detta fall, kan dock återkomma med fler ex. på pissapor :)))))))
 
//STOLTFEMINISTFITTADITTMANSSVIN
 

old school.

En bild från 2009 *varsåjävlacoolhadeprecispiercatmigockså* och en bild från 2011
Bild från 2009, vi var på födelsedagsfest hos Anette.
*duckface* också 09
jag 09 i tinnas gamla lägenhet
Anna & Laura i köpenhamn TVÅTUSENNIO.
ÄLSKAR DENNA BILDEN, VET EJ VARFÖR MEN GÖR DET!
Avslutar med denna, är dock från 2010. Varför lägger jag upp gamla bilder undrar ni kanske?
Well, har haft världens otur i helgen. Först trodde jag min katt var död och gick nästan sönder. (Hon mår bättre, thank god) och igår dog batteriet på min dator :)))))))))))) Såatte sitter alltså vid mammas gamla och oerhört sega dator och här finns en massa gamla och roliga bilder från *förr*. Nåväl, det var allt jag hade att bjuda på idag. Seeee yaaaa

lite kaffe, lite plugg, lite ångest.

HEJ! HÄR SÖRPLAR JAG PÅ LITT KAFFE I KÖKET SOM SER LITE UT SOM ETT BOMBNEDSLAG DÅ VI HÅLLER PÅ ATT FIXA TILL DET. Kaffet borde vara honung med te istället, för jag är förkyld (samt mensvärk från helvetet) och stannar hemma från skolan. MEN, jag pluggar i alla fall (ni kan stryka tvärtomspråket jag nämnde i förra inlägget, pluggar FAKTISKT!!!11). Lyssnade på Hanapees podcast igår om ångest. Saknade att de inte pratade om existensiell ångest, för det är det jag känner igen mig mest i PLUS dödsångest. Men har en släng av livsångest också sååååå blev faktiskt peppad av att de pratade om det. Eller jag blev peppad till att plugga P.G.A att de pratade om det. Jag har faktiskt lite ålderskris också, som Tinna gillar att skoja om (fu) fast det hör till med livsångesten. Typ att man är rädd att man inte ska hinna med att göra allt man vill, att man inte ska våga göra saker osv. Sen lite ångest för hur man kommer känna efter att man har gjort de saker man vill, speciellt rädd för att känna "Is this it?" alltså att man inte kommer vara tillräckligt nöjd och tillfredställd. SJUKT jobbigt att tänka så, men efter några år har jag lärt mig att koppla bort det, men på en dålig dag smälter all ångest ihop till en stor fet boll i bröstet på en. Men idag är ingen dålig dag, är faktiskt på bra humör fastän förkylning, känner lite såhär:
Och ikväll ska jag äta middag med Anna och Laura. ÄLSKAR att det är på en vardag. Gör aldrig något på vardagar. Men nu ska jag fortsätta plugga hörrni! 

video.

SÅDÄRJA. Gjorde en video i lördags ändå, fastän jag skulle plugga.... Är så förutsägbar. Tänk liksom att jag pratar tvärtomspråket när jag snackar om plugg! Säger jag att jag ska plugga, är det liksom STOR FETRISK att jag inte kommer göra det. Nåväl titta och njuuuuuuuuut. För jag är grym, tjalalalalala


HALLOWEENFEST

Igår vankades det ÄNTLIGEN Halloweenfest! Jag skulle vara en unicorn, men det blev mer en gay rhino, fick också höra att jag skulle kunnat vara en alien, nåväl! Annars var där bl.a ett skelett, en dark angel, en militär (med ÄKTA uniform), en häst/Sarah Jessica Parker, bridezilla, barbie, Mia Wallace (SOM JAG EJ FICK BRA BILD PÅ :((() och TRE stycken Guy Fawkes. Det var cirka asskoj! Man var överallt och ingenstans och sen var festen slut. Jag filmade också, så tänkte klippa ihop något när jag har tid, men just nu tänkte jag beställa pizza och plugga! 
KRAMIzzz

RSS 2.0