saker som händer/saker jag gillar just nu

SCREAM QUEENS
Alltså! Scream Queens är fantastiskt absurd och fantastisk! Se den om ni gillar over-the-top clothes och acting, eller om ni gillar mördare i tajta djävulsdräkter. Eller bara om ni älskar serier som totally bara handlar om tjejer.
Quote från senaste avsnittet: "you are so devistatingly mediocre and adorable" <3
 
INFLYTTNINGSFEST
För cirkus två veckor sen hade jag min inflyttningsfest, jag hade bjudit dit de bästa människor jag känner för att fira! Min lägenhet är 18 kvadratmeter stor och jag hade bjudit 30 pers, som nästan alla hade tackat ja, men i sista minuten så var det några stycken som tackade nej ändå, vilket var tur för 20 pers i min lilla lägenhet var precis lagom. Tur att en har en asstor balkong... Jag hade pyntat med heliumballonger och banderoller, jag hade gjort fördrinkar, jag hade förberett musikquiz som de två lagen jag delat upp dem i (Old school och new school) tävlade i och så hade Ullis och Anette gjort ett Amanda-quiz. Old School vann så klart, pga dem som känt mig längst.. Det var en helt fantastisk kväll, så fantastisk att grannar klagade på ljudvolymen.... Men tänker definitivt snart ha fest igen, bara för att jag kan.
 
SKOLAN
Går ju som sagt lärarprogrammet nu på Malmö Högskola och jag trivs som fisken i vattnet. Var på min första praktikvecka förra veckan, och kände verkligen att jag valt rätt. Så himla roligt att diskutera med mina handledare om varför dem väljer att undervisa på ett visst sätt och så fick jag hjälpa till att rätta niors arbete om företagsformer, och fick bekräftat att jag tänkte som en lärare. 
Jag är även min klass representant för studentrådet, och ska på mitt första möte på tisdag och har redan lite saker att ta upp... Just nu är det ganska mycket i skolan, men det känns överkomligt och roligt. Mina första hemtentor, som handlar om sociologi, känns roliga och framförallt intressanta att skriva. 
 
INTROVERSION
 
 Snubblade över detta TEDtalk om introversion och tycker det är så fantastiskt bra och intressant. Är själv introvert och har funderat på om det kommer go well together med att jag ska bli lärare. Och det kommer gå jävligt bra. Såklart. 
 
PODCAST
 
När detta fenomen blev trendigt så hoppade jag på det direkt, jag lyssnade på TSKNAS, Alex o Sigge, Hanapees otroliga podcast mm. Men sen tröttnade jag.. Försökte lyssna på Alex o Sigge häromdagen och tyckte dem var fruktansvärt pretantiösa, men ändå inte. TSKNAS har jag inte lyssnat på sen några år tillbaka men Hanapees lyssnar jag på då och då, tycker speciellt om avsnittet när hon och Martin pratar om hans svensexa, tyckte det var otroligt roligt. I ALLA FALL, nu har jag börjat lyssna på Flora och Fridas podcast och tycker givetvis om den, brukar lyssna på den när jag städar eller när jag dricker kaffe och röker på balkongen, gillar speciellt avsnitten om onani och sex, gillar verkligen Floras totala avsaknad av fördomar när det gäller onani och att hon är frispråkig. Häromdagen började jag också lyssna på SERIAL, så den kommer jag definitivt också lyssna på.
 
 
MAMMA
 
Min mamma är verkligen världens bästa person. Hon är den starkaste personen jag känner, hon är den mest omtänksamma personen jag känner och hon är den jag älskar mest i hela världen. Hon förtjänar endast det bästa men har fått vara med om så himla många motvindar och fastän det är svårt står hon fortfarande kvar och kämpar. 
 

RSS 2.0