pizza + vin + fint sällskap= awesome

igååååår vart jag hembjuden hos laura. hon gjorde pizza.
hon bor på en av de finaste gatorna i lund.
jag ligger i soffan och hon lagar mat/diskar.
sen kom ÄNNÄ också
och vi åt och vi drack och vi njöt.
sen började det regna. och vi fortsatte prata viktiga saker, roliga saker och ingenting-saker.
 

some deep shit.

shit vad jag bloggar, it must be your lucky day. eller nåt. har inte sovit på över 24 timmar, känner mig typ inte ens trött. tänkt om jag inte kan somna!??!?!?!!11 har typ ändå varit *produktiv* idag, anmält mig till högskoleprovet, vilket jag genast ångra när jag gick in för att öva lite. kan skylla på att jag ej sovit på 24 timmar. but still. sen beställde jag hem en moleskinekalender för dyra pengar som jag egentligen inte har. och vad ska jag med en sån till när jag ej hittar på nåt. slutade ju jobba för två veckor sen. saknar gubbarna och gummorna jättemkt. typ det roligaste som hänt denna sommaren. att jobba på ett äldreboende. så kul har jag haft det.
nåja, det jag mest gör är att skriva upp saker jag borde göra och sen skjuta upp dem samt spelar sims. har hållit på hela helgen och bygga det seriöst finaste huset jag nånsin byggt evär. vill typ lägga upp bild på d för att skryta, menähm, i'm stickin' with ma black&white photos of typ ljusreflektioner. har också tittat på en massa top 25 videos/places/pictures på youtube. och den läskigaste videon om några gubbar som jobbar med att fixa med typ en tv-mast. alltså en 544 meter lång PINNE UPP I LUFTEN. nämen typ. 544 meter låter faktiskt inte så långt, en halv kilometer upp i luften. no biggie. 
nä nu ska jag nog sova. kramiZZZZZZzzzzzzzzzZzZZzz...... . .  ..          .. . .. . . .... .. . . . .
 
 

vidare.

förra fredagen träffade jag tinna, som jag inte träffat sen december förra året (!!!), vi drack öl i lund och hade ganska mkt att prata om, hon har ju varit runt hela världen det senaste året, känns det som iaf, från island till new york och vidare. sen åkte vi vidare till malmö och festival, tillsammans med tinna och hennes vän satt jag i en park, berättade tidiga och senare fyllehistorier, blev lullig och gick sedan vidare till stapelbäddsparken och träffade sk8terboyz från australien och la, pratade typ dansksvengelska hela kvällen. blev full, stack för att se discoteka yugostyle (da reason vi var på festivalen den kvällen) i cirka fem minuter, sen sa vi tack å hej och stack hem. 
bilden, som visar femminuterskonserten med discoteka yugostyle, får alltså representera hela kvällen. cuz jag suger på att dokumentera.don't blame me blame society. 
nyckelordet i det här inlägget är: vidare.

nyklippt.

hej är nyklippt which means ***PHOTOSESH***. luggen blev lite för kort, but i'm tryin hard to werk it anywayz.

fu.bye.

 

RSS 2.0