en tisdag.

 
i tisdags kom ullis och vi åt hemmagjord pizza samt delade på TRE flaskor vin samtidigt som vi catchade up om vad som hänt i våra liv och tittade på girls och broad city. först drack vi två vita, sen vart det vita slut så vi (som ej gillar rött vin) kom fram till att vi var tillräckligt fulla för att dricka rött. 
 
nu är jag förkyld, mitt snor är som en betongklump som försiktigt trycker mot hjärnan. eller det känns som det i alla fall. vilket inte bådar gott eftersom jag ska jobba 6 dagar nästa vecka men 7 pass, så lär väl dö lite.
btw det luktar VÅÅÅÅÅR.
 

kåldolme.

är himla sugen på att klippa mitt hår lite kortare igen och ha typ en minimal page, asså en page som knappt går att se att det är en page fattar ni? var f.ö så mkt coolare förr, har noll inspiration till kläder nuförtiden. antagligen för att jag antingen jobbar i skitfula röda/gröna kläder eller går hemma i pyjamas. har även alltid mitt hår uppsatt i en boll på huvudet, och tvättar det knappt så när jag väl släpper ut det har det liksom blivit ASLÅNGT och platt och trist. nåväl vidare till en rolig anekdot angående mitt jobb:
 
Sa "Hej snygging" till en gubbe på mitt jobb idag och han svarade genom att säga att jag såg ut som en kåldolme, var på jag asgarvar of course, och sen sa jag: men du gillar väl kåldolmar var på han svarar: nej fy det gör jag inte.
:')))))) 

RSS 2.0