Dear Daily Mail.

 
Amanda Palmer uppträdde på Glastonbury, hennes bröst visades och Daily Mail skrev om det, Amanda Palmer skrev en låt om det. Detta är det bästa ni kommer se idag. Kanske ever.

roskilde pt. 3

På söndagen vaknade vi, lämnade in våra mobiler på laddning, packade ihop våra grejer och begav oss till bilen. Om man jämför med vägen till campingen första dagen, så var vägen tillbaka betydligt lättare. Kanske för att vi druckit upp all sprit och att vi lämnade kvar tält och madrass. Sen gick vi tillbaka, hämtade våra mobiler och gick in på festivalområdet för att äta och se slutet på Chords.
Sen såg vi Wintergatan. Så jävla fett!
Efter Wintergatan köpte vi öl och lite mer mat för att chilla i skugga i väntan på Azealia Banks >:DDD
Vi laddade upp med konfetti.
Testkastade.
Sen stod vi längst fram. Eller ja, på tredje raden. MEN VI STOD LÄNGST FRAM.
Satt och väntade i en timme ungefär, sen kom de ut och sa att Azealia var försenade pga. tekniska issues. Vilket inte passade mig bra, då jag klunkat i mig två öl och jag blev panikkissig och fick lämna våra bästa platser för att kissa. Började seriöst böla pga så jävla arg på¨mig själv.
Killar har det så himla bra, dem kan pissa inne på konserterna. I pissrännor :))))))))))))))))) jävla manssvin.
AZEALIA FINALLY. A DREAM COME TRUE. Hon var bäst och awesome. Så jävla coool.
Efter den bästa konserten käkade vi (igen) och sen la vi oss i gräset och lyssnade typ på Black Rebel Motorcycle Club, strosade efter en stund runt på området för att säga adjö.
Och åt tillslut den sista måltiden.
FARVEL ROSKILDE <3
 

roskilde pt. 2

På fredagen hittade vi tre danskar, Per (som vi kallade Pierre, pga det typ uttalades så), Andreas och killen med hatten, kommer inte ihåg vad han hette. De lärde oss en drinking game som heter snake eyes, cirka det roligaste spelet evär.
Killen med hatten och Ullis kör Mortal Kombat.
Sen drog vi med dem till MASKINEN. 
det var asfett.
som sagt.
senare på kvällen såg vi Rihanna. Man ba: fan vad fedt å se rihanna. sen var det ju inte så bra, tyckte jag. men hon var glad iaf.
ALLA såg rihanna.
vi satte oss här efter en stund. vi tyckte att vi stod ganska långt bak.. men det tog typ tio min. att komma ut därifrån.
lördagen var stekhet. vi chillade utanför cosmopol, där joey badass spelade, spelade snakeeyes och snackade skit. blev asfulla.
Amanda, Agnes, Vera och Veras mamma.
Något var riktigt roligt... Någongång här blev jag lite för full och missade tre band som jag SÅ GÄRNA VILLE SE. Quadron, When Saints Go Machine OCH Angel Haze. asså är fortfarande sur på mig själv. nåväl.
 

roskilde pt. 1

så äntligen var vi påväg, mot the promised land, efter mkt pepp och förväntningar.
efter antal felkörningar, mat på mcdonalds och trehundra pauser med packningen var vi äntligen framme.
vi började med att strosa rundor bland dream city, som hade de fetaste campen. jag som är jetedåwlig på att dokumentera, fotade såklart inte, men fanns bland annat ett pussycamp, alltså deras ingång var verkligen en gigantisk fitta. asfet. blev dock äcklad när det bara fanns killar i campet som frågade efter att få känna på brösten.... nåväl, sen fanns det en gigantisk "kyrka" gjord av ölburkar och typ ett berg av trä, med boxar som de bodde i.
på kvällen var vi redo för att festa, så bra att Carli spelade då. Fiona gjorde en cameo i typ fem sekunder, tog en bild och försvann snabbt igen. men det var asfett och typ kändes som att där var femtusen i publiken. götttt
som sagt. asfett.
dagen efter gick vi till west, där street city och game city fanns. så vi kollade på folk som skateade, folk som battlade och folk som spelade basket.
påväg tillbaka mot campet, spelade Summer Hearts så vi satte oss ner och käkade.
den här killen lurade vi i att ullis var från norge och jag var från sverige, så han kom till oss typ varje kväll och ba: DU ÄR FRÅN NORGE OCH DU ÄR FRÅN SVERIGE. JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA PÅ ATT GISSA!!
ännu senare spelade vi rundpingis. ullis kom i final. ett camp hade det som tema och nån gång hade dem fått ihop hela 284 människor som spelade rundpingis samtidigt... så sjuuuukt.
disco disco.
på natten såg vi en skräckfilm på deras utomhusbio. alltså roskilde är fan awesome på att få ihop så många saker att göra annat än att bara se på konserter och att supa. 
på torsdagen hängde vi ganska länge på relaxcity, där de hade hängmattor som man fick var snabb med att ta så fort någon lämnade. 
på kvällen såg vi bland annat Slipknot. så JÄVLA BRA. och typ Kendrick Lamar, the Lumineers (var dock så jävla dåligt ljud och så började det regna oxå, så vi försvann ganska snabbt.. vi ställde oss i en kö, till något vi inte visste vad det var, bara så vi kunde skyla oss från regnet... lol det var en konstutställning, som var jättekonstig) och så såg vi Jake Bugg.

RSS 2.0