vill bara dra ett täcke över mig.

Igårkväll gick jag med i evenemanget Ta Håret Tillbaka på facebook. Alltså ett evenemang om att man inte ska mobbas för att man har orakade armhålor. Vissa människor i den gruppen är så fruktansvärt tålmodiga att det är helt sinnessjukt. Gång på gång, när majoriteten killar skriver hur jävla äckligt det är med hår under armarna och att kvinnor inte SKA ha det där, så är där alltid någon som förklarar lugnt och sansat om vad evenemanget står för. Alltså att vare sig du är rakad eller orakad, tjej eller kille så ska du förhelvete inte mobbas för vad DU väljer att göra med DIN kropp. Sen det här argumentet: "JAG får väl tycka det är äckligt om jag vill. Det är så jävla äckligt med hår under armhålorna, kvinnor ska inte ha det där..." osv. MAN BARA: JA, du får tycka vafan du vill. Poängen är väl ändå att man inte ska basunera ut åsikter om saker och ting om det kränker en fucking människa. Common fucking sense.
img src: tumblr.

unicorns
Postat av: LOUISE

Sv; ja! snor en bil eller två, men fan om man krockar. då är det illa

2012-03-13 @ 18:17:40
URL: http://www.louisemg.devote.se
Postat av: julia

JA FY FAN ELLER HUR blir så arg på alla omogna killar som är som själv har hår under armarna men när tjejer har det så är det helt plötsligt äckligt wtf liksom!?

2012-03-13 @ 20:34:25
URL: http://lethologica.blogg.se/
Postat av: Malin Aurora

Gud så bra!

2012-03-14 @ 07:31:21
URL: http://vildblommor.blogg.se/
Postat av: Olivia

Fin blogg!!Jag har frågestund på min blogg, fråga gärna något kul!

2012-03-14 @ 15:07:59
URL: http://ollaha.worldpress.com
Postat av: m.

Ja herregud alla dessa usla människor. Jag blir så less fast lite hoppfull när jag ser alla asgrymma tjejer som visar upp sig och argumenterar.

2012-03-14 @ 16:56:41
URL: http://an0rakcity.blogspot.com

kommentera inlägget här

Unicorn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0