roskilde pt. 1

så äntligen var vi påväg, mot the promised land, efter mkt pepp och förväntningar.
efter antal felkörningar, mat på mcdonalds och trehundra pauser med packningen var vi äntligen framme.
vi började med att strosa rundor bland dream city, som hade de fetaste campen. jag som är jetedåwlig på att dokumentera, fotade såklart inte, men fanns bland annat ett pussycamp, alltså deras ingång var verkligen en gigantisk fitta. asfet. blev dock äcklad när det bara fanns killar i campet som frågade efter att få känna på brösten.... nåväl, sen fanns det en gigantisk "kyrka" gjord av ölburkar och typ ett berg av trä, med boxar som de bodde i.
på kvällen var vi redo för att festa, så bra att Carli spelade då. Fiona gjorde en cameo i typ fem sekunder, tog en bild och försvann snabbt igen. men det var asfett och typ kändes som att där var femtusen i publiken. götttt
som sagt. asfett.
dagen efter gick vi till west, där street city och game city fanns. så vi kollade på folk som skateade, folk som battlade och folk som spelade basket.
påväg tillbaka mot campet, spelade Summer Hearts så vi satte oss ner och käkade.
den här killen lurade vi i att ullis var från norge och jag var från sverige, så han kom till oss typ varje kväll och ba: DU ÄR FRÅN NORGE OCH DU ÄR FRÅN SVERIGE. JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA PÅ ATT GISSA!!
ännu senare spelade vi rundpingis. ullis kom i final. ett camp hade det som tema och nån gång hade dem fått ihop hela 284 människor som spelade rundpingis samtidigt... så sjuuuukt.
disco disco.
på natten såg vi en skräckfilm på deras utomhusbio. alltså roskilde är fan awesome på att få ihop så många saker att göra annat än att bara se på konserter och att supa. 
på torsdagen hängde vi ganska länge på relaxcity, där de hade hängmattor som man fick var snabb med att ta så fort någon lämnade. 
på kvällen såg vi bland annat Slipknot. så JÄVLA BRA. och typ Kendrick Lamar, the Lumineers (var dock så jävla dåligt ljud och så började det regna oxå, så vi försvann ganska snabbt.. vi ställde oss i en kö, till något vi inte visste vad det var, bara så vi kunde skyla oss från regnet... lol det var en konstutställning, som var jättekonstig) och så såg vi Jake Bugg.

unicorns
Postat av: julia

faaan vad nice det verkade!!! helmysigt jöö!!

2013-07-08 @ 20:58:51
URL: http://lethologica.blogg.se
Postat av: Daniella 🌙

Spännande!

2013-07-08 @ 21:50:59
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: hanna

åh NU blev jag sugen på att åka till roskilde! ser ju meganice ut

2013-07-08 @ 22:15:24
URL: http://touslesjours.webblogg.se
Postat av: Chokladia

Nä men guuu vad festivalsugen man BLIR ALLTSÅ !!

2013-07-09 @ 16:19:10
URL: http://www.chokladias.blogspot.se

kommentera inlägget här

Unicorn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0