lite kaffe, lite plugg, lite ångest.

HEJ! HÄR SÖRPLAR JAG PÅ LITT KAFFE I KÖKET SOM SER LITE UT SOM ETT BOMBNEDSLAG DÅ VI HÅLLER PÅ ATT FIXA TILL DET. Kaffet borde vara honung med te istället, för jag är förkyld (samt mensvärk från helvetet) och stannar hemma från skolan. MEN, jag pluggar i alla fall (ni kan stryka tvärtomspråket jag nämnde i förra inlägget, pluggar FAKTISKT!!!11). Lyssnade på Hanapees podcast igår om ångest. Saknade att de inte pratade om existensiell ångest, för det är det jag känner igen mig mest i PLUS dödsångest. Men har en släng av livsångest också sååååå blev faktiskt peppad av att de pratade om det. Eller jag blev peppad till att plugga P.G.A att de pratade om det. Jag har faktiskt lite ålderskris också, som Tinna gillar att skoja om (fu) fast det hör till med livsångesten. Typ att man är rädd att man inte ska hinna med att göra allt man vill, att man inte ska våga göra saker osv. Sen lite ångest för hur man kommer känna efter att man har gjort de saker man vill, speciellt rädd för att känna "Is this it?" alltså att man inte kommer vara tillräckligt nöjd och tillfredställd. SJUKT jobbigt att tänka så, men efter några år har jag lärt mig att koppla bort det, men på en dålig dag smälter all ångest ihop till en stor fet boll i bröstet på en. Men idag är ingen dålig dag, är faktiskt på bra humör fastän förkylning, känner lite såhär:
Och ikväll ska jag äta middag med Anna och Laura. ÄLSKAR att det är på en vardag. Gör aldrig något på vardagar. Men nu ska jag fortsätta plugga hörrni! 

unicorns
Postat av: julia

jaaa! hanapee's podcast är ju bääääst!!! kan relatera så hImLa mkt. sjukt. åh just det! killarna på gif:en visst är de från eldorado??? älskar den filmen!!

2012-11-06 @ 17:24:54
URL: http://lethologica.blogg.se

kommentera inlägget här

Unicorn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0