surprise surprise.

I lördags var det en helt vanlig dag, trodde jag. Jag vaknade jävligt tidigt och gjorde inte speciellt mycket. Jag åkte bland annat och handlade med mamma, som köpte vaniljmunk och wienerbröd som vi sedan mumsade i oss tillsammans med en kopp kaffe. Sen gick jag och sov i en timme. Mamma väckte mig vid fem och frågade om jag ville följa med och handla något gott till kvällen, för vi skulle ju kolla på Så Mycket Bättre. Men jag ville inte, men hon tjatade och tjatade och sa att vi hade haft det så mysigt under dagen så hon ville att jag skulle följa med. Till slut gav jag upp och följde med. Vi skulle tydligen också till min mammas bästa kompis, Carola och lämna saker, vi stannade där i typ lite över än en timme och tittade på Johan Glans klipp på youtube och jag passade på att mysa med hennes sju katter..
Sedan körde vi hem och jag förberedde mig mentalt på ännu en tråkig lördagskväll, men det blev allt annat än en tråkig kväll. Vid grannen stannade mamma bilen, gav mig en mössa och bad mig dra den över huvudet. Så det gjorde jag. När vi parkerade där hemma, sa jag till min mamma att hon skulle ta glassen jag hade köpt och sätta in den i frysen. Mamma bara mm:ade. När vi kom till dörren, öppnade mamma bara den utan att låsa upp och jag sa: "Varför är dörren öppen?" Hon bara: "Hampus (min bror) har väl kommit hem." Hon ledde mig vidare in i köket, tog av mig mössan och när jag öppnade ögonen såg jag alla mina vänner som skrek högt: SURPRISE. Jag bara stod och gapade. När mina ögon vant sig stod alla mina vänner där utklädda till saker eller människor jag tycker om. Harry Potter, Freddy Krueger, Lara Croft, Coca Cola, Varm och Kall, Woody, Carolin (haha, Viktor klädde ut sig till sin flickvän som också är den vän jag känt längst..), Joey Jordison, Billie Joe mfl.
Jag är en sån person som skriker högt av glädje över minsta lilla grejen, men inte då. Jag bara gapade, jag var så jävla chockad. Samtidigt var jag så jävla glad. Är fan fortfarande chockad. Bästa kvällen någonsin!

ciao.

unicorns
Postat av: brutal

haha ååååå vad fint!

2011-11-28 @ 09:15:52
URL: http://brutalweapons.blogg.se/

kommentera inlägget här

Unicorn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0